Educació

Educació

Aula de Medi Ambient

Al nostre centre disposam de una aula on desenvolupam la següent activitat:

► Breu descripció de l'activitat

El Centre Sanitari Municipal de Son Reus du a terme uns treballs que volen una especial col·laboració ciutadana: la recuperació d'aus silvestres ferides, la cria en captivitat del voltor negre, la inserció dels animals de companyia a l'entorn humà, la prevenció de les plagues urbanes, etc.

Aquest programa, resultat de la col·laboració entre l'Àrea de Sanitat i Medi Ambient, el Departament de Dinàmica Educativa de l'Ajuntament de Palma i la Conselleria de Medi Ambient del Govern de les Illes Balears, pretén informar els nins de les diferents formes d'actuació en relació a la fauna i a la flora, tant urbana com silvestre.

► Nivells educatius als quals s'adreça

L'activitat va adreçada a segon i tercer cicles d'educació primària, educació secundària, batxillerat, educació especial i educació d'adults.

► Horari

L'activitat té una durada d'un matí (de 9.30 a 12.30 h), els dimarts i els dijous. Lloc d'encontre: Centre Sanitari Municipal de Son Reus, carretera de Sóller Km 8.

► Aportació de l'Ajuntament

  • Monitor-guia
  • Material didàctic

► Observacions / Condicions

El nombre màxim d'alumnes per a la visita és de 60. El material es lliurarà en el Centre Sanitari Municipal de Son Reus. El professorat s'ha de responsabilitzar del seu grup/classe i prestar especial atenció perquè l'alumnat no introdueixi les mans dins les gàbies dels animals. Els/les nins/es no han de proporcionar cap tipus de menjar als animals del centre. El professorat ha de vigilar que els/les nins/es només dipositin les deixalles i embolcalls del berenar a les papereres instal·lades al centre.


Per a qualsevol consulta, podeu contactar amb el Departament de Dinàmica Educativa i demanau per Apol·lònia Mora, tel. 971 449 447/8 o al correu electrònic amora@edu.palma.es, o amb el Centre Sanitari Municipal de Son Reus, tel. 971 438 695 i demanau per Pedro Morell.

Data darrera modificació: 9 de març de 2023